Foo Fighters But Here We Are LP - White Vinyl-

. 169 van 4088
€ 34,99 (inclusief btw)
In Stock 1 .

2 juni 2023

1-LP Holland

Rock

Foo Na een jaar van onthutsende verliezen, persoonlijke introspectie en bitterzoete herinneringen keren de Foo Fighters terug met But Here We Are, op Roswell Records/RCA Records.

But Here We Are is een brutaal eerlijk en emotioneel rauw antwoord op alles wat de Foo Fighters het afgelopen jaar hebben doorstaan. Het is een bewijs van de helende krachten van muziek, vriendschap en familie. Moedig, beschadigd en onverzettelijk authentiek, opent But Here We Are met de onlangs uitgebrachte lead single "Rescued," de eerste van 10 nummers die het emotionele gamma van woede en verdriet tot sereniteit en acceptatie, en talloze punten daartussenin, doorlopen.

Geproduceerd door Greg Kurstin en Foo Fighters, is But Here We Are in bijna gelijke mate het 11e Foo Fighters album en het eerste hoofdstuk van het nieuwe leven van de band. Sonisch de naïviteit van Foo Fighters' debuut uit 1995 kanaliserend, geïnformeerd door decennia van volwassenheid en diepgang, is But Here We Are het geluid van broers die hun toevlucht zoeken in de muziek die hen 28 jaar geleden in de eerste plaats bij elkaar bracht, een proces dat even therapeutisch was als een voortzetting van het leven.

 

© 2009 - 2024 North End Haarlem | sitemap | rss