Betalen/ Payment

Betalen kan met Ideal, Creditcards Paypal Bankcontant en AfterPay en u kunt het natuurlijk ook vooraf overmaken.

 

Betaalmethoden - SimbaShop.nl

 

Achteraf betalen: (only avaible in the Netherlands and Belgium)

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland en Belgie)
AfterPay voert voor www.northendhaarlem.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay( Let op na 90 dagen vervalt de afterpay betaling u krijgt daarover bericht )

 

Betalen bij afhalen:

U kunt uw bestelling ook afhalen, u reserveert via de website en betaalt bij afhalen.

 

 

Betaalwijze: de Nationale Entertainmentcard / Platenbon op de site! (ook in de winkel natuurlijk)

Bestel wat u wilt, selecteer uw betaalmethode en klik op `bestelling afronden`. Geef na het invullen van uw gegevens in het opmerkingenscherm onderin het 19-cijferige kaartnummer (onder de barcode) van de card aan mij door plus de code onder de kraslaag          (6-cijfers). Zodra ik het saldo heb afgeboekt van uw card gaat uw bestelling op de bus. Het bedrag wat van de bonnen is afgeboekt wordt dan gerefund via de betaalmethode waarmee u heeft betaald. Als er geld overblijft op de kaart, blijft dat natuurlijk op uw kaart staan.

 

 Platenbon

 

 

 

 

 

Betaalwijze: De VVV Cadeaubon & VVV Giftcard op de site (ook in de winkel natuurlijk)

Bestel wat u wilt, selecteer betaalmethode `vooraf overmaken` en klik op `bestelling afronden`. Geef na het invullen van uw gegevens in het opmerkingenscherm onderin het 19-cijferige kaartnummer (onder de barcode) van de card aan mij door . Zodra ik het saldo heb afgeboekt van uw card gaat uw bestelling op de bus. Als u moet bijbetalen dan meld ik me bij u. Als er geld overblijft op de kaart, blijft dat natuurlijk op uw kaart staan.

 

 

 

 

 

© 2009 - 2023 North End Haarlem | sitemap | rss