Patricia Barber Clique! 180g LP

Vorige . 64 van 1145 Volgende
€ 59,99 (inclusief btw)
Het artikel is niet op voorraad / Not in stock

De verwachte levertijd bedraagt / Estimated shipping date 3 dagen.

28 okt 2022

  • Audiophile 180g Vinyl LP
  • 33rpm
  • Recorded & Mixed by Jim Anderson in DXD Ultra-High Resolution (32bit/352.8 kHz) & Mastered by Bob Ludwig at Masterdisk
  • Lacquer Cutting by Scott Hull at Masterdisk NY
  • Pressed at RTI
  • Strikingly Designed Packaging with Never-Before-Seen Photos & Fascinating Essays by Jazz Times' Thomas Conrad, Former NPR Correspondent Susan Stamberg, Jim Anderson & Patricia Barber


Patricia Barberpiano, vocals
Jim Gailloretosaxophone
Neal Algerguitar
Patrick Mulcahybass
Jon Deitemyerdrums


Side A:

  1. This Town
  2. Trouble Is a Man
  3. Mashup
  4. Samba de Una Nota Só (One Note Samba)
  5. I Could Have Danced All Night

Side B:

  1. The In Crowd
  2. Shall We Dance?
  3. Straight No Chaser
  4. All In Love Is Fair
© 2009 - 2023 North End Haarlem | sitemap | rss