Luwten Draft LP

Vorige . 687 van 1656 Volgende
€ 22,99 (inclusief btw)
In Stock 1 .

30 april 2021

Luwten, het muzikale project van de Nederlandse singer-songwriter en producer Tessa Douwstra, brengt haar tweede studioalbum Draft uit. De langspeler, waarop ze de subtiele en indringende sound in combinatie met haar warme vocals die haar zo typeren voortzet, verschijnt op het gerenommeerde Amerikaanse label Glassnote.

Met het uitbrengen van de Door EP in 2020 en de singles Control, Don’t Be A Stranger en Call Me In, lichtte ze alvast een tipje van de sluier op van wat er op Draft kan worden verwacht. De titel van de opvolger van het gelijknamige debuut uit 2018 waarmee ze in 1 klap volop in de belangstelling stond, staat voor ‘tocht’. Het is een metafoor voor het op een kier zetten van de deur en daarmee invloeden van buitenaf – in zekere mate –toe te laten.

Over de ideeën van (keuze)vrijheid en controle vertelt Tessa: "How much of being aloneis because it’s helpful? How much of being alone is because you’re afraid? Doesbeing alone help being authentic? Or is looking for authenticity something you could or even should look for with others? I noticed I’m writing a lot about thinking versus feeling and being alone versus being together with other people. I love the idea of music as self-exploration. For the maker as well as the listener.”

© 2009 - 2023 North End Haarlem | sitemap | rss