Pink Floyd In Nederland Boek

Vorige . 84 van 167 Volgende
€ 24,50 (inclusief btw)
In Stock 3 .

10 nov 2017

Pink Floyd In Nederland’ is het verhaal van vijftig jaar Pink Floyd in de lage landen. Van eerste optredens in parochie­zaaltjes en poptempels als Paradiso en Fantasio, naar concerten in gerenommeerde concertzalen als De Doelen en het Concertgebouw en niet te vergeten de grote doorbraak als afsluiter van het festival in het Kralingse Bos in 1970. Charles Beterams ontrafelt het grote aandeel van ons land in de ontwikkeling van Pink Floyd. Op chronologische wijze en voorzien van unieke en niet eerder gepubliceerde foto’s, opmerkelijke feiten en bijzondere ooggetuigenverslagen van directbe­trokkenen vertelt ’Pink Floyd In Nederland’ het volledige verhaal van de legendarische Engelse popgroep vanuit een uniek Nederlands perspectief.

Pink Floyd in Nederland is de geactualiseerde en volledig bijgewerkte opvolger van Pink Floyd in de Polder waarover de pers eensluidend was in zijn oordeel:

“Verplicht in de boekenkast van iedereen die zichzelf Pink Floyd fan of kenner van de geschiedenis van de popmuziek in Nederland durft te noemen” – MusicMaker

“Uitmuntend, diepgravend en doortimmerd standaardwerk” – OOR

© 2009 - 2021 North End Haarlem | sitemap | rss