Diana Krall All For You A Dedication To the Nat King Cole Trio 180g 2LP

Vorige . 79 van 1011 Volgende
29,99 (inclusief 21% btw)
Het artikel is niet op voorraad / Not in stock

De verwachte levertijd bedraagt / Estimated shipping date 5 dagen.

15 juli..

 Double LP
• 180g Vinyl

Diana Krall, piano, lead vocal
Russell Malone, guitar
Paul Keller, bass
Benny Green, piano on "If I Had You"
Steve Kroon, percussion on "Boulevard of Broken Dreams"

1. I'm An Errand Girl For Rhythm 
2. Gee Baby, Ain't I Good To You 
3. You Call It Madness 
4. Frim Fram Sauce 
5. Boulevard of Broken Dreams 
6. Baby, Baby All the Time 
7. Hit That Jive, Jack! 
8. You're Looking at Me 
9. I'm Thru With Love 
10. 'Deed I Do 
11. A Blossom Fell 
12. If I Had You

© 2009 - 2020 North End Haarlem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel