Diana Krall The Look Of Love 180g 2LP

Vorige . 55 van 1074 Volgende
€ 36,99 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Barcode 602547377074
Het artikel is niet op voorraad / Not in stock

De verwachte levertijd bedraagt / Estimated shipping date 3 dagen.

15 juli..

 Double LP
• 180g Vinyl

Diana Krall, piano & vocals
Russell Malone, guitar
Christian McBride, acoustic bass
Peter Erskine, drums
Jeff Hamilton, percussion
Paulinho Da Costa, percussion
Luis Conte, percussion
Romero Lubambo, guitar
John Pisano, acoustic guitar
Dori Caymmi, acoustic guitar
London Symphony Orchestra
Los Angeles Session Orchestra
Claus Ogerman, conductor

1. S'Wonderful 
2. Love Letters 
3. I Remember You 
4. Cry Me A River 
5. Besame Mucho 
6. The Night We Called It A Day 
7. Dancing In The Dark 
8. I Get Along Without You Very Well 
9. The Look Of Love 
10. Maybe You'll Be There

© 2009 - 2023 North End Haarlem | sitemap | rss