neil Young Special Deluxe: A Memoir of Life & Cars Boek

Vorige . 101 van 163 Volgende
24,99 (inclusief 21% btw)
In Stock 1 .

Met Special Deluxe heeft Young een boek geschreven met bijzondere herinneringen aan zijn jeugd in Canada, zijn muzikale invloeden, zijn familie, het rock-‘n-rollleven en een van zijn diepste, meest uitbundige passies: auto’s. Aan de hand van de vele vervoermiddelen die hij heeft verzameld en waarin hij heeft gereden, verkent Young zijn liefde voor prachtig vormgegeven vintageauto’s, en onderzoekt hij zijn pas onlangs ontstane bewustzijn van de negatieve invloed die zijn hobby heeft op het milieu. 

Neil Youngs eerste autobiografie, Waging Heavy Peace, was een internationale bestseller en een sensatie onder recensenten. The Wall Street Journal vond het ‘geweldig: bescheiden, eerlijk, grappig en vaak ontroerend’, terwijl The New York Times het ‘net zo charismatisch eigenzinnig als de platen van Mr. Young’ noemde. 

Special Deluxe weet Youngs unieke lyrische, bijna muzikale stem goed te vangen. Het is grappig, eclectisch en prachtig openhartig. Special Deluxe is een bonte en onvergetelijke verzameling herinneringen, illustraties en politieke overpeinzingen van een van de meest oprechte en tegelijkertijd raadselachtige artiesten van deze tijd.

© 2009 - 2021 North End Haarlem | sitemap | rss