Musketiers Musketiers LP

Vorige . 88 van 138 Volgende
€ 22,99 (inclusief btw)
In Stock 1 .

23 sept 2022

Als de ochtend na een spetterend feest. Net terug van die onvergetelijke vakantie. Een date die boven alle verwachtingen verliep. Zo zitten ze erbij, Paskal Jakobsen, Daniël Lohues, Bertolf Lentink en Paul de Munnik. Lichtjes in de ogen. En maar over elkaar heen buitelen met verhalen die duidelijk moeten maken hoe geweldig het was. Ho ho mannen, even rustig.

Als er ooit een samenwerking in de sterren stond geschreven dan is deze het wel. Op papier vormen ze een heuse supergroep, maar de connotatie die je daarbij kunt hebben, van volgevreten sterren die die weleens even zullen laten zien hoe geweldig ze zijn, is nou precies wat je niet hoort in de muziek van Jakobsen, Lohues, Lentink en de Munnik. Luister naar de eerste single ‘Terug naar de Baai’ en je hoort die totale vrijheid in het maakproces, waarover ze maar niet uitgepraat raken. Van vier mannen samen in een fijne boerderij die elke dag met niets beginnen en aan het eind van de dag blij verbaasd zijn over wat die dag heeft opgeleverd.

Luister nog eens en je hoort vier stemmen van formaat die niet vechten om voorrang maar moeiteloos samensmelten. Vier topmuzikanten die elkaar de ruimte gunnen maar elkaar vinden in een voorliefde voor warme gitaren, buizenversterkers, orgels, samenzang en een hele hoop muziekgeschiedenis. En boven alles hoor je het plezier van vier veteranen die geen van allen meer iets te bewijzen hebben, maar dat, misschien juist daarom, tóch even doen. En dit is nog maar het begin.M

© 2009 - 2022 North End Haarlem | sitemap | rss