Nothing But Thieves Moral Panic: The Complete Edition 2LP - Coloured Vinyl-

Vorige . 161 van 2509 Volgende
€ 29,99 (inclusief btw)
In Stock 2 .

22 april 2022

.. Complete Edition) / Transparent Plum

2-LP Holland

Rock

Coloured Vinyl, Transparent, Gatefold Sleeve

Na de release van Moral Panic en Moral Panic II in 2020 en 2021, heeft het Southend vijfkoppige Nothing But Thieves aangekondigd dat ze de twee projecten samen zullen uitbrengen als een fysieke release op vinyl met Moral Panic: The Complete Edition.

Moral Panic II volgde op het bejubelde derde album van de band, Moral Panic, waarbij beide releases zowel thematisch als tekstueel een verband delen. Twee reflectieve lichamen van het werk getint met emotie, woede en hoop, de platen openlijk en gepassioneerd besproken veel problemen die we onder ogen in de moderne samenleving van vandaag. Los van elkaar geschreven, maar met de band altijd het gevoel dat ze moeten worden genoten als een project, zijn beide platen al beschikbaar om te streamen als een release, maar ze zullen beide fysiek samenkomen als een 16-track vinyl als Moral Panic: The Complete Edition.

De EP bevatte 5 nieuwe tracks, waaronder de singles Futureproof en Miracle, Baby, die de originele Moral Panic singles Is Everybody Going Crazy?, Real Love Song, Phobia en Impossible opvolgden.

 

© 2009 - 2022 North End Haarlem | sitemap | rss