Boney M The Magic Of Boney M 2LP - Coloured Vinyl-

Vorige . 963 van 3444 Volgende
€ 34,99 (inclusief btw)
In Stock 2 .

18 maart 2022

Transparent Pink + Transparent Blue Vinyl

2-LP Holland

Popular

Special Edition, Remix, Transparent, Coloured Vinyl, Gatefold Sleeve

THE MAGIC OF BONEY M. (Speciale Remix Editie)

Er is een zeer zeldzame en speciale act voor nodig om tientallen jaren onvergeten te blijven en wiens muziek mensen over de hele wereld nog steeds raakt. Boney M. en de muziek van Frank Farian behoren tot deze groep. Vandaag de dag dansen jongeren op hun liedjes op platforms als TikTok, ook al kun je bijna 50 jaar terugblikken naar de oorsprong van deze muziek.

1976 - het jaar van Boney M.'s eerste #1 hit "Daddy Cool" en de geboorte van een buitengewone muziekcarrière die zou volgen. Boney M. kan worden geclassificeerd als de helden van het disco tijdperk en er is geen twijfel mogelijk waarom hun Best-Of release ooit "THE MAGIC OF BONEY M." werd genoemd: Het is altijd een monument geweest voor deze supergroep omdat het de schatten van die tijd verzamelt en zeker zijn eigen magie heeft!

Denk aan ballads als "El Lute" of de kerstversie van "Mary's Boy Child", die beroemd werd over de hele wereld. Hun bekende track "Rivers Of Babylon" uit 1978 verrijkt de tracklist verder, samen met hun andere #1 tracks "Sunny", "Ma Baker", "Brown Girl in The Ring", "Rasputin" en ook "Belfast" en "Hooray! Hoera! It's A Holi-Holiday" zijn opgenomen.

Het is niet alleen muziek voor het hele jaar, het is muziek voor je hele leven en nu komt er een speciale remix editie:

THE MAGIC OF BONEY M. - Special Remix Edition De Special Remix Edition bevat verschillende recent uitgebrachte remixen: - "Daddy Cool" door LIZOT (uitgebracht op 3 december 2021) - "Rasputin" De Majestic Remix (uitgebracht 26 februari 2021) - en de welbekende "Sunny (Mousse T. Remix) versie

Al deze remixen brengen het disco tijdperk naar een nieuw stadium!

En alsof dat nog niet genoeg is... heeft Frank Farian ook nog gezorgd voor een volledig onuitgebrachte Spaanse versie van "By the Rivers of Babylon" .

 

© 2009 - 2023 North End Haarlem | sitemap | rss