Sam Dees The Show Must Go On 180g LP

Vorige . 567 van 1091 Volgende
€ 29,99 (inclusief btw)
Het artikel is niet op voorraad / Not in stock

De verwachte levertijd bedraagt / Estimated shipping date 9 dagen.

Pure Pleasure 

• High quality 180g Vinyl LP
• Re-mastered by Ray Staff at Air Mastering
• Made in the U.K.

Sam Dees, vocals, keyboards
Glen Woods, lead guitar
David Camon, bass guitar
Sherman "Fats" Carson, drums

Side One:

1. Child Of The Streets
2. The Show Must Go On
3. Come Back Strong
4. Just Out Of My Reach
5. Claim Jumpin'
Side Two:
1. Troubled Child
2. What's It Gonna Be
3. Worn Out Broken Heart
4. Good Guys
5. So Tied Up

© 2009 - 2022 North End Haarlem | sitemap | rss