The Temptations Cloud Nine 180g LP

Vorige . 220 van 437 Volgende
€ 27,99 (inclusief btw)
Het artikel is niet op voorraad / Not in stock

De verwachte levertijd bedraagt / Estimated shipping date 5 dagen.

  • Limited Edition
  • 180g Vinyl
  • Exact reproduction of original LP artwork


Side One:

  1. Cloud Nine
  2. I Heard It Through The Grapevine
  3. Run Away Child, Running Wild

Side Two:

  1. Love Is A Hurtin' Thing
  2. Hey Girl
  3. Why Did She Have To Leave Me (Why Did She Have To Go)
  4. I Need Your Lovin'
  5. Don't Let Him Take Your Love From Me
  6. I Gotta Find A Way (To Get You Back)
  7. Gonna Keep On Tryin' Till I Win Your Love
© 2009 - 2022 North End Haarlem | sitemap | rss