2Xperience Primary Acryl

Vorige . 28 van 58 Volgende
699,00 (inclusief btw)

Ultra-stijlvolle, geweldige platenspeler

Pro-Ject's 2Xperience Primary Acryl is een ultra-stijlvolle platenspeler die gebruik maakt van geavanceerde technologie voor geweldig geluid. Het uitzonderlijk goede uiterlijk komt overeen met het hoge prestatieniveau dat u van Pro-Ject verwacht.

Een rustig draaiende geïsoleerde AC motor met een tweestapschijf draait om de buitenkant van het draaiplateau via een riem. Het resonantie-geoptimaliseerde MDF-plateau loopt op een roestvrijstalen as met een Teflon-lagerplaat in een bronzen lagerbehuizing voor een soepele, rustige werking.

Transparante Acrylplint

De transparante plaat is gemaakt uit één stuk mooi en non-resonant acryl. Het bord staat op drie hoogte verstelbare aluminium kegels die TPE gedempt zijn voor isolatie en resonantie controle. Een externe voeding vermijdt potentiële elektro-mechanische interferentie.

Geavanceerde 9 "Tonearm

De 2Xperience Primary Acryl bevat een geavanceerde 9 "tone-arm. Het maakt gebruik van een aluminium headshell en een aluminium arm. De solide armbasis zorgt voor een nauwkeurige hoogteverstelling van de tonearm en VTA (vertical tracing angle) indien nodig voor een goede instelling met jouw favoriete phono cartridge.

De interne bedrading van het 2Xperience Primary Acryl bestaat uit flexibele high purity koper helemaal van de headshell tot en met de vergulde phono-jacks. Een audiophile-klasse Pro-Ject Connect-It E tone-arm kabel is inbegrepen.

Deze draaitafel verwoest niet alleen je oren, maar verwent ook jouw ogen. Kies uit vier aantrekkelijke acrylafwerkingen die passen bij jouw decor en persoonlijke smaak: transparant, blauw, groen of oranje. 

Pro-Ject 2-Xperience Primary Acryl. Arm lengte: 23 cm. Soort voeding: DC, AC-adapter ingangsspanning: 90 - 264, AC-adapterfrequentie: 47/63. Kleur van het product: Blauw, Transparant. Draaiplateau materiaal: Acryl. Breedte: 465 mm, Diepte: 340 mm, Hoogte: 130 mm

© 2009 - 2021 North End Haarlem | sitemap | rss