Ben Howard Noonday Dream 2LP

. 37 van 793
€ 36,99 € 22,99 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Barcode 602567489498
In Stock 1 .

1 jun 2018

‘A Boat To An Island On The Wall’ is het eerste nieuwe werk dat Ben Howard met de wereld deelt na zijn alom succesvolle nummer 1 album ‘I forget Where We Were’ uit 2014. Met de single kondigt Howard ook meteen zijn nieuwe album aan getiteld ‘Noonday Dream’, dat op vrijdag 1 juni uitkomt.

Het door Howard zelf geproduceerde ‘Noonday Dream’ is opgenomen in verschillende studio’s in de regio’s Zuidwest-Frankrijk en Zuidwest-Engeland, waaronder ook de beroemde Sawmills Studios. Met het tekstueel rijk gelaagde en episch klinkende ‘A Boat To An Island On The Wall’ geeft Howard een nieuw vervolg aan zijn groei als songwriter en artiest. Howard, die ook zeer fanatiek surfer is, kwam in 2011 als een verrassing aanwaaien en brak wereldwijd door met zijn succesvolle debuut LP waarop het onvergetelijke ‘Keep Your Head Up’. Daarna, in 2014, liet de Londenaar een meer donkere kant van zichzelf horen op het album ‘I Forget Where We Were’. Nu, met een nieuw album in zicht en een single uit, zal Howard de wereld opnieuw bewijzen dat hij met recht wordt gezien als een van de meest oorspronkelijke en getalenteerde Britse artiesten van deze tijd.

Samen met zijn zeskoppige band zal Howard de komende tijd door Europa trekken voor shows in o.a. Londen, Berlijn, Parijs, Lissabon, Edinburgh en Amsterdam. Zaterdag 7 juli treedt Ben Howard op in AFAS Live.

TRACKLIST

  1. Nica Libres At Dusk
  2. Towing The Line
  3. A Boat To An Island On The Wall
  4. What The Moon Does
  5. Someone In The Doorway
  6. All Down The Mines (interlude)
  7. The Defeat
  8. A Boat To An Island, Part II / Agatha's Song
  9. There's Your Man
  10. Murmurations
© 2009 - 2024 North End Haarlem | sitemap | rss