Nathaniel Rateliff & The Night Sweats Tearing At The Seams 2LP -White Vinyl-

Vorige . 188 van 858 Volgende
29,99 (inclusief 21% BTW)
Voorraad / Stock 1 .

9 maart 2018

Op 9 maart komt het nieuwe album van Nathaniel Rateliff & The Night Sweats uit! ‘Tearing At The Seams’ is het tweede volledige studio-album van de band en het vervolg op het succesvolle titelloze debuut, de EP ‘A Little Something More From…’ en de eerste liveplaat ‘Live At Red Rocks’ van afgelopen november.

 

De plaat werd geïnspireerd door de intensieve tourperiode die de band achter de rug heeft en de dynamische liveshows die daarbij komen kijken. In tegenstelling tot het debuut ‘Nathaniel Rateliff & The Night Sweats’, wat tot stand kwam door de verschillende demo’s die Nathaniel van tevoren al had opgenomen, was zijn band betrokken bij zowel het creatieve als het emotionele proces van de productie van het album.

Het album werd opgenomen in Rodeo, New Mexico en geproduceerd door Richard Swift (The Shins, Foxygen, Nathaniel Rateliff & The Night Sweats). De nieuwe tracks weten als geen ander de live-intensiteit en emotie van de band over te brengen. ‘Tearing At The Seams’ komt uit op CD en limited 2LP op wit vinyl

Nathaniel Rateliff is een Amerikaanse singer-songwriter uit Denver. Hij combineert folk, Americana en vintage rhythm & blues. Sinds de release van zijn debuut ‘In Memory Of Loss’ in 2010 bracht hij nog vier albums uit, waarvan twee solo en twee met zijn band ‘The Night Sweats’. Nathaniel speelde al uitverkochte shows door heel de Benelux en speelde onder andere op Rock Werchter, Openluchttheater Caprera. Afgelopen jaar bracht Nathaniel zijn eerste live plaat ‘Live At Red Rocks’ uit, een re-issue van debuut ‘In Memory Of Loss’ en een kerstsingle op vinyl. Dit jaar komt het nieuwe album ‘Tearing At The Seams’ en zal hij met zijn band terugkeren voor meerdere shows in de Benelux.

 

Gastenboek

  • 07-06-2019 - TOP service, dank je wel en doe zo verder !!!...  lees meer
  • 05-06-2019 - Als eerste bestelling 2 lp's besteld. Daarvan was er één...  lees meer
  • 05-06-2019 - Vandaag mijn lp van Diana Krall ontvangen.
    Prima verpakt en heel...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2019 North End Haarlem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel