Cigarettes After Sex Cigarettes After Sex -No Risc Disc-

Vorige . 1741 van 5111 Volgende
15,99 (inclusief 21% BTW)
Voorraad / Stock 3 .

9 juni 2017

De laatste noot van de bloedmooie afsluiter 'Young & Dumb' galmde door de lege straten, gevolgd door een ijzige stilte. Slik. Het was de eerste keer dat de volledige rit zo intens, zo ontroerend was. En het zou niet de laatste keer zijn.

Greg Gonzalez, de geestesvader van Cigarettes After Sex, zeult al jaren een rugzak met hoge verwachtingen mee. Er waren de YouTube-hits (goed voor miljoenen luisterbeurten) en uitverkochte shows in alle werelddelen. En nu is er na lang wachten ook een volwaardig album. Er ís dus leven na 'Affection' en 'Nothing's Gonna Hurt You Baby', de fluwelen songs die de doorbraak van de Amerikaanse band forceerden.

Het geluid van de nieuwe nummers ligt in hetzelfde spectrum als de oude. Neem nu 'K.', 'Opera House' of 'Apocalypse'. Ze hebben weinig om het lijf en dragen alle drie dezelfde outfit: een welgemikte gitaarriff en baslijn, een etherische synth en subtiele percussie. Niet meer, niet minder. Beeld u het bastaardkind van Mazzy Star en Red House Painters in, gezegend met de stem Victoria Legrand van Beach House.

Gastenboek

  • 03-08-2019 - Zeer toffe zaak en goed en aardig ontvangen door Onno,...  lees meer
  • 02-08-2019 - Gevraagde LP was niet meer verkrijgbaar, maar vriendelijk geholpen en...  lees meer
  • 30-07-2019 - Bedankt voor de vlotte levering naar België. Alles top! lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2019 North End Haarlem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel