The Analogues Sgt. Pepper S Lonely Hearts Club Band

Vorige . 475 van 3975 Volgende
16,99 (inclusief 21% BTW)
Voorraad / Stock 16 .

2 juni 2017

THE ANALOGUES – Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band

De Nederlandse band The Analogues trekken op dit moment door het land en spelen dit meesterwerk van de Beatles live in al zijn analoge schoonheid. Hiervoor wordt werkelijk alles uit de kast getrokken. Dit betekent dat er een vrachtwagenlading vol met prachtige en zeldzame vintage apparatuur op het podium wordt geïnstalleerd. Een sitar en tabla voor ‘Within You, Without You’; een zeldzaam Lowkey Keyboard voor ‘Lucy In The Sky With Diamonds’; een harp voor ‘She’s Leaving Home en natuurlijk een hele batterij aan Strijkers en Blazers. Ben je nieuwsgierig of er een kazoo (of een kam gewikkeld in toilet papier, het verhaal gaat rond dat de band dit gebruikte tijdens de opname) opduikt in ‘Lovely Rita’, dan moet je de band echt zelf live gaan zien.

 

Op 1 juni 2017 is het precies vijftig jaar geleden dat een van de belangrijkste en invloedrijkste albums aller tijden uitkwam: ‘Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’ van The Beatles. Om dat bijzondere moment te vieren staat de Ziggo Dome die avond volledig in het teken van het legendarische Beatles album. Het album - dat door The Beatles zelf nooit live werd gespeeld - wordt integraal uitgevoerd door de Nederlandse Beatles sound-a-like band The Analogues.

 

The Analogues bestaat uit Bart van Poppel, Diederik Nomden, Jac Bico, Jan van der Meij en Fred Gehring. Dit album is een integrale live-uitvoering van het legendarische Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band dat met behulp van oorspronklijke instrumenten en vintage apparatuur is opgenomen.

 

De pers over The Analogues:

'MUZIKAAL SPEKTAKELSTUK!'  - HET PAROOL

'BEANGSTIGEND GOED!'  - DE VOLKSKRANT

'A MUSICAL WONDER FROM HOLLAND' - EASTERN DAILY PRESS UK

Gastenboek

  • 16-11-2017 - Van de week de Queen 40 anuversari box gekocht en...  lees meer
  • 14-11-2017 - Prettig contact en juiste service lees meer
  • 12-11-2017 - Dank voor je mooie vinyl tips, mijn vader was heel...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2017 North End Haarlem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel