Johnny Winter Johnny Winter 180g LP

Vorige . 118 van 732 Volgende
29,99 (inclusief btw)
Het artikel is niet op voorraad / Not in stock

De verwachte levertijd bedraagt / Estimated shipping date 5 dagen.


• 180 Gram Virgin Vinyl
• High Quality Pressing
• Pressed at Pallas in Germany
• Pure Analogue Audiophile Mastering

Johnny Winter, guitar, harmonica, vocals
Edgar Winter, piano, alto saxophone
Albert Wynn Butler, tenor saxophone
Karl Garin, trumpet
Norman Ray, baritone saxophone
Walter Shakey Horton, harmonica
Willie Dixon, bass
Tommy Shannon, bass
Uncle John Turner, drums, percussion

Side 1: 

1. I'm Yours And I'm Hers
2. Be Careful With A Fool
3. Dallas
4. Mean Mistreater
Side 2: 
1. Leland Mississippi Blues
2. Good Morning Little School Girl
3. When You Got A Good Friend
4. I'll Drown In My Tears
5. Back Door Friend

© 2009 - 2021 North End Haarlem | sitemap | rss