Lena Horne Lovely and Alive 180g LP

Vorige . 38 van 1056 Volgende
€ 32,99 (inclusief btw)
Het artikel is niet op voorraad / Not in stock

De verwachte levertijd bedraagt / Estimated shipping date 5 dagen.


Lena Horne, vocals
Jack Sheldon, trumpet
Marty Paich Orchestra
Marty Paich, conductor

Side 1:

1. I Concentrate On You
2. I Get the Blues When It Rains
3. I've Grown Accustomed To His Face
4. I Got Rhythm
5. I'm Confessin' (That I Love You)
6. I Want To Be Happy
Side 2:
7. I Surrender, Dear
8. I've Found A New Baby
9. I Understand
10. I Let A Song Go Out of My Heart
11. I Ain't Got Nobody (And Nobody Cares For Me)
12. I Only Have Eyes For You

© 2009 - 2022 North End Haarlem | sitemap | rss