Pro-Ject RPM-3 Carbon 2mSilver

Vorige . 19 van 31 Volgende
€ 849,00 (inclusief btw)

Actie: nu gratis platen of accesoires van Pro-Ject naar keuze t.w.v. 20 euro bij aankoop van een Pro-ject platenspeler. Hoe werkt het? Selecteer de Pro-ject van uw keuze, selecteer de platen of accessoires naar keuze,  type Project in het vakje Kortingscode en de 20 euro reductie wordt berekend.


De RPM-3 Carbon draaitafel is een geheel nieuw model en is grotendeels gebaseerd op de bekende RPM-1/1.3.
De RPM-3 Carbon is een luxere en iets grotere uitvoering, voorzien van een 10" sandwich aluminium/carbon-fiber toonarm waarin het mooiere Ortofon 2Msilver element is gemonteerd. Deze nieuwe RPM-3 Carbon is uitgevoerd met een magnetische anti-skating constructie, heeft een keramisch ball-bearing lager en een uitgebalanceerd 30cm draaiplateau dat is voorzien van een dikke vinyl toplaag. 
Het plateaulager is bovendien bevestigt in een zwaar metalen blok om resonanties te onderdrukken. De vrijstaande aandrijfmotor wordt aangestuurd door een nauwkeurige quartz generator voor een optimale gelijkloop.
De draaitafel wordt ondersteund door een drietal pin-points waarvan er twee van demping zijn voorzien.

Verkrijgbaar in hoogglans pianozwart, rood en wit. Verwachte verkoopprijs (inclusief element): 699,-

 

EUROPEAN TURNTABLE 2015-2016
Deze draaitafel doet zijn voordeel met de technologie die al ontwikkeld werd voor de duurdere modellen in de RPM-serie: Pro-Ject RPM3 Carbon heeft een hele reeks aan technische snufjes om zijn geluid te verbeteren. Het V-vormige onderstel en het dynamisch gebalanceerde plateau zijn beide gemaakt van MDF, de mat op het plateau is gemaakt van hergebruikt LP-vinyl en de 15V AC motor aan de buitenkant wordt aangedreven door een compacte, synthetische krachtbron.

De nieuwe 10-inch (25,4 cm) S-vormige arm is een essentieel kenmerk, bestaand uit een tube van dempend metaal omgeven door een mengsel van hars en koolstofvezel. In de tube is een op maat gemaakte versie te vinden, met zilverbedrading, van Ortofons klassieke 2M moving magnet draaitafelpatroon—het laatste ingrediënt in deze zeer indrukwekkende draaitafel die een opmerkelijk stabiel geluid biedt waarbij je niet stil kan blijven zitten.

© 2009 - 2022 North End Haarlem | sitemap | rss