Cats - Collected 3CD

Vorige . 111 van 329 Volgende
17,99 (inclusief 21% BTW)
Voorraad / Stock 3 .

ijftig jaar geleden werd een van de succesvolste Nederlandse bands aller tijden opgericht: THE CATS. Met hun sterke meerstemmige vocalen scoorden ze maar liefst 40 hits in Nederland.Maar ook in het buitenland waren The Cats zeer succesvol. Nummers als Marian, Lea, One Way Wind, Rock & Roll, Where Have I Been Wrong en Be My Day zijn absolute popklassiekers en de pijlers onder de Volendamse Palingsound.
18 april verschijnen er twee unieke producten van The Cats. In samen werking met ‘Cats’ Piet Veerman en Arnold Muhren is een Collected samengesteld. Cats Collected is een luxe uitgevoerde 3cd box met daarin alle hits, niet eerder uitgebrachte tracks, speciale uitvoeringen, én een uitgebreid booklet met exclusieve foto’s en biografie geschreven door Cats-fans Johan Tol en Michel Veerman.
Speciaal voor Collected heeft Piet Veerman samen met zijn talentvolle kleindochter Mell een nieuwe versie van Lovin Arms opgenomen. Veerman geeft hiermee symbolisch het Catsstokje door.
Daarnaast verschijnt er voor het eerst een box met daarin alle originele albums (incl. Christmas With The Cats) in hun oorspronkelijke artwork. Naast de 17 originele albums bevat deze box een ‘rarities’ cd, die eenmalig wordt uitgebracht als genummerde limited edition. Oplage 1000 stuks(op=op).
In Volendam vindt eind april (19/20/21) een speciaal Cats-weekend plaats. 18 april zal er een perspresentatie zijn inclusiefeen optreden van Piet Veerman met Mell.

Gastenboek

  • 03-08-2019 - Zeer toffe zaak en goed en aardig ontvangen door Onno,...  lees meer
  • 02-08-2019 - Gevraagde LP was niet meer verkrijgbaar, maar vriendelijk geholpen en...  lees meer
  • 30-07-2019 - Bedankt voor de vlotte levering naar België. Alles top! lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2019 North End Haarlem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel