Neil Diamond - Bang Years 2LP

Vorige . 2517 van 2995 Volgende
€ 29,95 (inclusief btw)
Het artikel is niet op voorraad / Not in stock

• 180 grams audiophile vinyl
• Re-mastered Mono Audio
• 12 page booklet

A1 Solitary Man
A2 Cherry Cherry
A3 Girl, You`ll Be A Woman Soon
A4 Kentucky Woman
A5 Thank The Lord For The Night Time
A6 You Got To Me

B1 I`m A Believer
B2 Red Red Wine
B3 The Boat That I Row
B4 Do It
B5 New Orleans
B6 Monday Monday

C1 Red Rubber Ball
C2 I`ll Come Running
C3 La Bamba
C4 The Long Way Home
C5 I`ve Got The Feeling (Oh No No)

D1 You`ll Forget
D2 Love To Love
D3 Someday Baby
D4 Hanky Panky
D5 The Time Is Now
D6 Shilo

© 2009 - 2022 North End Haarlem | sitemap | rss