Rory Gallagher - Notes From San Fransisco 3LP

Vorige . 155 van 572 Volgende
29,99 (inclusief 21% btw)

Eind 1977, na een 6 maanden durende wereldtournee, vlogen Rory Gallagher en zijn band direct na hun laatste optreden in Japan naar San Francisco om te beginnen aan de opnamen van een nieuw album. De opnamen verliepen echter stroef omdat Gallagher niet tevreden was met de geluidsmix die hij te complex vond. Uiteindelijk besloot hij begin 1978 om te stoppen met de opname-sessies en de band waar hij al vijf jaar mee samenspeelde op te doeken. Hiermee belandden de opnamen op de plank. In 1992 vertelde Gallagher dat hij hoopte dat de opnamen ooit nog eens zouden opduiken, mits ze geremixed zouden worden. Nu is het zover; Rory’s neef Daniel Gallagher heeft de plaat geremixed.
Naast het studio-album zit er bij deze release nog een andere fraaie ontdekking: een knetterende live-plaat die in 1979 in San Francisco opgenomen is. Terwijl Van Morrison in het publiek staat, spelen naast Gallagher Gerry McAvoy (bas) en Ted McKenna (drums) de sterren van de hemel. En om het af te maken worden de eerste 1000 genummerde exemplaren van dit album ook nog eens voorzien van een schitterend, 36 pagina’s tellend boekwerk! Tevens bevatten de 1e 1000 exemplaren een download card die toegang geeft tot bonus materiaal, waaronder “The Osaka Jam Sessions”.
Deluxe 3LP Edition in Gatefold sleeve 180 grams audiophile vinyl First 1000 numbered copies include a 36-page booklet and download coupon for bonus material (incl. “The Osaka Jam Sessions”)

LP 1 – STUDIO
A1 Rue The Day A2 Persuasion A3 B Girl
A4 Mississippi Sheiks A5 Wheels Within Wheels

B1 Overnight Bag B2 Cruise On Out B3 Brute Force & Ignorance B4 Fuel To The Fire

LP 2 – LIVE
A1 Follow Me (Live) A2 Shinkicker (Live)
A3 Off The Handle (Live)

B1 Bought And Sold (Live) B2 I`m Leavin` (Live)
B3 Tattoo`d Lady (Live)

LP 3 – LIVE
A1 Do You Read Me (Live) A2 Country Mile (Live)
A3 Calling Card (Live)

B1 Shadow Play (Live) B2 Bullfrog Blues (Live) B3 Sea Cruise (Live)

© 2009 - 2020 North End Haarlem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel